top of page
IMG-20191127-WA0002_edited.jpg

LASIT

Meiltä saat lasia mittojen mukaan leikattuna. Varastostamme löytyy 2, 3, 4, 5, 6 ja 8 mm kirkkaat lasit. 10-19 millimetrin lasit toimitusajalla. Hiontavaihtoehtoina ovat terävien särmien hionta, kiiltoreunahionta ja fasettihionta. Leikkaamme lasia myös mallin mukaan sekä työstämme erilaisia koloja ja reikiä.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

KUVIOLASIT

Kuviolaseja löytyy lukuisia eri malleja. Kuviolaseja käytetään normaalisti ovilaseina sekä erityyppisissä sisustus ratkaisuissa. Valikoimastamme löytyy myös eri värivaihtoehtoja.

VÄRILASIT

Värilaseja löytyy 2 perussävyä: pronssi, savu. Värilaseja käytetään erityyppisissä sisustusratkaisuissa sekä lämmön ja auringonvalon torjuntaa vaativissa kohteissa.

TAUSTAMAALATUT LASIT

Taustamaalattuja laseja käytetään, kun halutaan katkaista näkymä kokonaan lasiin. näitä voidaan käyttää keittiön välitiloissa ja muissa kohteissa, jossa halutaan suuria laattapintoja. Värivaihtoehtoja löytyy valmistavarana ja mahdollisuus polttomaalata haluamaan väriin.

TURVALASIT

Turvalaseja on kahta perustyyppiä: karkaistu lasi ja laminoitu lasi. Karkaistun lasin kestävyys on noin viisinkertainen tavalliseen lasiin verrattuna. Laminoidussa lasissa kaksi tavallista lasia laminoidaan yhteen muovikalvon avulla. Näin saadaan aikaan lasi, joka rikkoontuessaan pysyy kasassa, eikä siitä irtoa viiltäviä kappaleita.

LASIVITRIINIT

Valmistamme lasivitriinejä mittojen mukaan. Lasivitriini voidaan valmistaa käyttötarpeen ja ulkonäkövaatimusten mukaisesti eri tekniikoilla. Valmistustekniikoita ovat: lasin liimaus, lasihela tekniikka ja alumiini profiilein tehtävät vitriinit. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

bottom of page